Wees welkom in mijn Praktijk.

SAM_1783
Een sfeervolle, fijne plek waar u tot rust komt.
SAM_1780
Ruimte voor een goed gesprek.

Sanders Reflex hanteert vanaf 01-01-2022 de volgende tarieven:

Intake, voetenonderzoek  en behandeling € 80,00 1 tot 1,5 uur
Vervolgbehandeling € 75,00 1 uur
Vervolgbehandeling € 95,- 1,5 uur

SAM_1787
Indien u meer dan 24 uur van tevoren afzegt, kunt u de afspraak kosteloos annuleren of verzetten. Zegt u minder dan een dag van tevoren af of komt u niet, dan ben ik genoodzaakt het verschuldigde bedrag in rekening te brengen.

Ik werk alleen op afspraak.

Een verwijzing door huisarts of specialist is niet nodig.

U kunt het consult contant betalen of overmaken op de bankrekening die op de factuur vermeld is.  De factuur kunt u indienen bij uw  zorgverzekeraar. Veel zorgverzekeraars vergoeden  reflexzonetherapie geheel of gedeeltelijk in hun aanvullende zorgpakketten.  Een overzicht van zorgverzekeraars die vergoeden kunt u vinden op de website van de Vereniging van Nederlandse Reflexzone Therapeuten (www.vnrt.nl)

De actuele vergoedingen  kunt u tevens vinden op https://www.vnrt.nl/clienten/vergoedingen

Sanders Reflex is aangesloten bij de VNRT (Vereniging voor Nederlandse Reflexzonetherapeuten)  en RBCZ. De VNRT en het overkoepelend orgaan RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg) stellen hoge kwaliteitseisen aan opleiding en jaarlijkse bijscholing. Op grond van de Wkkgz (Wet kwaliteit, klachten en geschillenzorg) heb ik een klachtenregeling voor cliënten. Hiervoor ben ik aangesloten bij de SCAG (Stichting Complementaire en Alternatieve Geneeswijzen). Meer informatie hierover kunt u vinden op https://www.vnrt.nl/klachtenregeling-vnrt/

logo_vnrt_versie_maart_2008